Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Uzun ömürlü kalıcı konut sınıfileında yer alan prefabrik evlerle ilgili bazı bankalar finansman sağlayabilmektedir. Banka finansmanıyla prefabrik ev satın alacakların banka müyteri temsilcilerinden bilgi almalarını öneririz.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimum amount düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Pricing at this time is a superb insulation and creating resources used. prefabricated house charges are on our web site. Furthermore, because the square meter grows, the worth boosts in direct proportion to it. All models and pricing my prefab house also available.

İletişim prefabrik ev modelleri formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken prefabrik ev modelleri evin prefabrik ev iç prepareını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Prefabrik yapılar 7,5 şiddetinde depreme ve 80km/saat hızında esen bir rüzgara dayanıklıdır. Prefabrik yapıları gideceği yerin iklim koşullarını dikkate alarak Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak üretmekteyiz.

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

internet site linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı web page üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik prefabrik ev modelleri evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Yaman Prefabrik prefabrik ev modelleri Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page